menu

Revitalizacija

Revitalizacija

Bakterije djeluju munjevito
Bakterije su prirodni energetski koncentrat mikroorganizama i njihovih brojnih spojeva, kompletno formuliran za potrebe biljaka. Karakterizira ga izuzetna učinkovitost i brzina djelovanja u zaštiti i revitalizaciji biljaka.
Dugotrajno djelovanje pripravka se ogleda u vidu mineralizacije, mobilizacije organske i anorganske tvari, poboljšanju vodnog i zračnog režima, razlaganju ostataka pesticida, detoksikacije zemljišta i čišćenja otpadnih voda od teških metala.

"Ne postoji tajna, priroda je ta koja rješava sve probleme"

Kako preparat Bakterije dovodi do revitalizacije

Mikroorganizmi iz pripravka ostvaruju s biljkom neraskidivu vezu koja funkcionira u oba smjera. Ova veza se naziva simbioza i u njoj se ostvaruje razmjena hormona, vitamina, aminokiselina i mnogih drugih spojeva.
Pozitivan učinak simbioze najviše dolazi do izražaja u stresnim situacijama. Tada biljka šalje signale mikroorganizmima da stvaraju točno određena kemijska jedinjenja koja će je zaštititi od loših vremenskih uvjeta i raznih oštećenja. Zauzvrat, biljka putem korijena luči hranu neophodnu za opstanak mikroorganizama. Smatra se da biljke bez pomoći mikroorganizama gotovo da nemaju šanse preživjeti stresne uvjete.

Emisije o Bakterjama

Facebook Twitter Google plus
share
keyboard_backspace search print QR arrow_upward